Na haar rechtenstudie aan de Universiteit Antwerpen, werkte Lynn Meeuwissen zes jaar aan de balie van Dendermonde. Daar evolueerde haar liefde voor het recht naar een diepgewortelde passie voor familie- en jeugdrecht. In juni 2017 maakte deze gedreven advocate de overstap naar de balie van Antwerpen. Vanaf juni 2019 is Lynn Meeuwissen eveneens aangesloten bij de balie Limburg.

Aanvullend is Lynn Meeuwissen als praktijkassistente ook verbonden aan de KULeuven, waar ze de nieuwste ontwikkelingen in het jeugdrecht en de positie van minderjarigen in het recht bestudeert. In die hoedanigheid heeft ze reeds een aantal publicaties op haar naam staan.

In 2018 voltooide Lynn Meeuwissen de opleiding tot erkend bemiddelaar in familiezaken.

In 2020 werd Lynn Meeuwissen eveneens erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Zij wil hiermee mensen helpen om op een constructieve wijze tot een duurzame oplossing te komen die door alle betrokkenen gedragen wordt.

Als bemiddelaar wil Lynn Meeuwissen het verschil maken bij familiale geschillen. Door alle betrokkenen aan het woord te laten en de behoeften en noden van iedereen in kaart te brengen, wordt er samen naar een gedragen en duurzame oplossing gezocht. Een bijkomende opleiding in het jeugdrecht maakt dat ze hierbij extra aandacht geeft aan de kinderen: het is belangrijk dat zij zich gehoord voelen, begrijpen waarom hun ouders uit elkaar gaan en waarom bepaalde afspraken gemaakt worden.